Incendiu extins la o gospodărie din Dumbrava Roșie provocat de un aparat de gătit nesupravegheat

Admin
de Admin februarie 23, 2022 11:55

Incendiu extins la o gospodărie din Dumbrava Roșie provocat de un aparat de gătit nesupravegheat

Marți seara, în jurul orei 20:10, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din localitatea Cut, comuna Dumbrava Roșie.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, un echipaj cu ambulanță de la SAJ și pompierii voluntari din cadrul SVSU Dumbrava Roșie.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul și în interiorul unei case, la o anexă gospodărească lipită de aceasta și la o altă anexă dintr-o gospodărie învecinată, aflată la o distanță de un metru de construcțiile în flăcări.

Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului au fost evacuate bunurile materiale din interiorul a două camere ale locuinței.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars: acoperișul și bunuri materiale aflate în interiorul casei (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, documente, materiale textile, etc.) și 10 baloți cu plante furajere, aproximativ 3 mc de lemn de foc și 2 mc de cherestea aflate în anexa din gospodăria învecinată.

Patru persoane au suferit atacuri de panică. Acestea au fost asistate de un echipaj de la SAJ la locul evenimentului.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza aparatului de gătit lăsat nesupravegheat.


Admin
de Admin februarie 23, 2022 11:55
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget
Rifil