Incendiu devastator la o gospodărie din Grumăzești provocat de o lumânăre aprinsă

Admin
de Admin ianuarie 15, 2022 11:52

Incendiu devastator la o gospodărie din Grumăzești provocat de o lumânăre aprinsă

Vineri, 14 ianuarie, în jurul orei 17:35, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă din comuna Grumăzești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și voluntari din cadrul SVSU Grumăzești.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case, cu posibilitatea propagării la o altă casă din imediata vecinătate. Vântul puternic a favorizat propagarea cu repeziciune a incendiului la întreaga locuință și la anexele gospodărești.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars: acoperișul casei (construit din astereală din lemn și acoperit cu azbociment) pe o suprafață de aproximativ 150 mp, bunurile materiale din interior (materiale textile, obiecte de mobilier, articole de îmbrăcăminte, aparate electrocasnice, documente etc), o anexă gospodărescă cu suprafața de aproximativ 40 mp cu bunurile materiale aflate în interior și au decedat 12 găini.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei lumânări lăsată nesupravegheată.

 

sursa foto: persoană din localitate


Admin
de Admin ianuarie 15, 2022 11:52
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns