Incendiu devastator în comuna Pipirig. Un spațiu comercial și o casă au ars noaptea trecută.

Admin
de Admin ianuarie 28, 2022 11:15

Incendiu devastator în comuna Pipirig. Un spațiu comercial și o casă au ars noaptea trecută.

Pompierii nemțeni au intervenit timp de 4 ore pentru stingerea unui incendiu produs la un spațiu comercial și la o casă din comuna Pipirig.

Noaptea trecută, în jurul orei 02:30, prin apel la 112, dispeceratul ISU Neamț a fost anunțat despre producerea unui incendiu la un spațiu comercial din localitatea Stânca.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei construcții din lemn – spațiu comercial, garaj și camera centralei termice – și la acoperișul unei case cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la alte două gospodării.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț – 4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Voluntarii de la SVSU Pipirig au intervenit o autospecială de stingere.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars construcția din lemn cu suprafața de aproximativ 300 mp cu bunurile materiale aflate în interior (produse alimentare și nealimentare, aparate electrice și electrocasnice etc) și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircut electric, un prelungitor electric lăsat sub tensiune.


Admin
de Admin ianuarie 28, 2022 11:15
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget
Rifil