Incendii provocate de coșuri de fum necurățate

Admin
de Admin aprilie 22, 2019 12:20

Sâmbătă, 2 aprilie, în jurul orei 20:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență ”112”, despre producerea unui incendiu la un coș de fum în localitatea Dolhești, comuna Pipirig.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Tîrgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei cu autospeciala din dotare. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste de intervenție au localizat și lichidat incendiul care se manifesta în interiorul coșului de fum.

În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coșului de fum.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ”coș de fum necurățat”.

Duminică, 21 aprilie, în jurul orei 03:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență ”112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Săvești, comuna Răucești.

La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Tîrgu Neamț cu două autospeciale de stingere.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste de intervenție au localizat și lichidat incendiul care se manifesta la acoperișul locuinței.

În urma incendiului au ars acoperișul din asterială lemn și învelitoare azbociment pe aprox. 100 mp, bunuri depozitate în podul locuinței și au fost deteriorate bunuri din interiorul locuinței.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ”coș de fum necurățat”.


Admin
de Admin aprilie 22, 2019 12:20
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.