Ieri seară, două anexe gospodărești au luat foc

Admin
de Admin ianuarie 28, 2021 10:27

Ieri seară, două anexe gospodărești au luat foc

Ieri, 27 ianuarie, în jurul orei 22:40, dispeceratul ISU Neamț a fost anunțat despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din comuna Ceahlău.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul SVSU Ceahlău cu o autospecială de stingere și două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului.

Incendiul se manifesta in interiorul unei anexe gospodărești (bucătărie de vară), cu posibilitatea propagării la întreaga anexă.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars  o cafetieră, o hotă, materiale textile și s-au deteriorat obiecte de mobilier.

”Scurtcircuitul electric” a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

Tot ieri seară, aproape în același timp, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui alt incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Miron Costin, comuna Trifești.

Incendiul se manifesta la o anexă gospodărească cu posibilitatea propagării la locuința de care era lipită.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Pompierii militari au stins incendiul în urma căruia a ars anexa gospodărească cu suprafața de aproximativ 20 mp cu bunurile materiale aflate în interior și s-a deteriorat o centrală termică.

Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost stabilită ca fiind ”depozitarea jarului și cenușii  în apropierea unor materiale combustibile”.


Admin
de Admin ianuarie 28, 2021 10:27
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget