Hoț surprins de o bătrână la locul faptei

Admin
de Admin iunie 14, 2019 14:29

Joi, 13 iunie, în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au reținut un bărbat din localitatea Bălușești, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din anchetă a reieșit faptul că, la data de 13 iunie, o femeie de 69 de ani, din Bălușești, s-a deplasat la locuința fiului său din aceeași localitate, unde a surprins un bărbat în vârstă de 34 de ani, care avea asupra sa bunuri sustrase din respectivul imobil. Aceasta i-a solicitat să-i restituie bunurile, moment în care bărbatul i-ar fi adresat amenințări și ar fi împins-o, după care a părăsit locul faptei.

Fiind sesizați,  polițiștii l-au depistat la scurt timp pe bărbat, pe o stradă din localitate. Acesta a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. Din investigații au rezultat indicii că, bărbatul ar fi pătruns, prin forțarea lacătului ce asigura ușa de acces, în locuință, de unde ar fi sustras o combină muzicală și două boxe audio, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 300 de lei. Bunurile au fost recuperate de polițiști și restituite persoanei vătămate.

De asemenea, acesta este bănuit de faptul că, în perioada 3 – 12 iunie, ar fi sustras din aceeași locuință patru pături, un covor și un televizor, în cauză fiind demarate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

În urma documentării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin iunie 14, 2019 14:29
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget