Finanțare pentru zone de internet gratuit obținută de Municipiul Piatra Neamț

Admin
de Admin decembrie 10, 2018 12:52

Primăria Piatra-Neamț a câștigat finanțare pentru un proiect de realizare de rețele de internet gratuit  în zone publice urbane. Finanțarea este asigurata de Comisia Europeană, în cadrul programului WIFI4EU .

Municipiul Piatra-Neamț face parte din cele 2.800 de municipalități din întreaga Uniune Europeană  care au câștigat o finanțare de 15.000 de euro pentru rețele de internet gratuit în cadrul apelului lansat pe data de 7 noiembrie 2018. În cadrul acestui apel au fost depuse peste 13.000 de candidaturi din toate țările participante.

”Mă bucur că am reușit să obținem o finanțare pentru un proiect din zona smart city  prin care vom asigura internet gratuit pietrenilor în 11 zone publice din oraș. Atragerea de fonduri europene este o prioritate în acest moment pentru municipalitatea pietreană, avem în diverse stadii de implementare proiecte de peste 75.000.000  de euro din bani europeni, care vor genera o dezvoltare accelerată pentru orașul nostru în perioada următoare”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Cele 11 puncte în care se va instala internet gratuit în Piatra-Neamț sunt următoarele: Platforma de peste pârâul Cuejdi, Ștrandul Municipal, Curtea Domnească,  Parcul Zoo,  Releul Pietricica, Mall Forum Center,  infochioșcurile situate în cinci locații din cele patru cartiere principale ale orașului (Centru, Mărăței, Dărmănești, Precista).


Admin
de Admin decembrie 10, 2018 12:52
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]