Fără permis de conducere, într-un autoturism neînmatriculat, a accidentat mortal un motociclist

Admin
de Admin octombrie 5, 2020 15:06

Fără permis de conducere, într-un autoturism neînmatriculat, a accidentat mortal un motociclist

La data de 4 octombrie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 207 K, soldat cu decesul unei persoane.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un tânăr de 25 de ani, din Doljești, se afla la volanul unui autoturism, oprit în afara părții carosabile, pe raza localității Buruienești, ar fi pătruns pe partea carosabilă cu intenția de a efectua manevra de întoarcere. Acesta nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă de un tânăr de 24 de ani, din Buruienești, care se deplasa către Doljești, cu care a intrat în coliziune.

Din impact, motociclistul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod și ulterior cu un stâlp de iluminat public.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a constatat decesul conducătorului motocicletei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul de 25 de ani, nu deține permis de conducere iar autoturismul condus de acesta nu era înmatriculat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Admin
de Admin octombrie 5, 2020 15:06
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns