Explozie la un bloc din municipiul Piatra Neamţ

Admin
de Admin noiembrie 27, 2017 14:32

Duminică, 26 noiembrie, în jurul orei ora 08:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unei explozii într-un apartament pe str. Bistriţei, mun. Piatra Neamţ. La locul incidentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi o autospecială de transport victime multiple din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.

Când au ajuns la locul evenimentului, pompierii au constatat că explozia s-a produs la un apartament situat la etajul I al unui bloc de locuinţe din cartierul Precista. A fost găsit proprietarul apartamentului, un bărbat de 59 de ani, conştient şi prezentând arsuri de gr. II, III la nivelul membrelor, pe faţă şi gât. Victima a fost transportată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Piatra Neamţ. Au fost evacuate aproximativ 20 de persoane din imobil.

În urma evenimentului, a fost distrus apartamentul în care s-a produs explozia, uşile de la intrarea în apartamentele situate la etajul I, mai multe ferestre, cinci autoturisme au suferit avarii, iar uşile de la intrarea în apartamentele situate la etajele superioare au fost deformate. Imobilul a fost verificat de specialişti din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii, nefiind constatate probleme la structura de rezistenţă.

Cauza probabilă de producere a exploziei a fost ,,scăpări de gaze de la o butelie de aragaz”.


Admin
de Admin noiembrie 27, 2017 14:32
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!