Eliberat condiționat din închisoare, un bărbat a furat dintr-un magazin din Dumbrava Roșie

Admin
de Admin august 27, 2021 13:44

Eliberat condiționat din închisoare, un bărbat a furat dintr-un magazin din Dumbrava Roșie

La data de 25 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, cu privire la faptul că  o persoană a pătruns în incinta unei societăți comerciale, din Dumbrava Roşie, de unde a sustras mai multe pachete de ţigări şi o sumă de bani.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiști a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 32 de ani, din Dumbrava Roșie, care la data de 24 august, a fost liberat condiţionat din Penitenciarul Focşani.

Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că, cel în cauză ar fi acoperit camera de filmat, amplasată în exteriorul unității comerciale cu un carton, după care ar fi întrerupt furnizarea curentului electric prin decuplarea siguranţelor.

Ulterior prin spargerea geamului de la ușa de acces, acesta ar fi pătruns în incinta societății comerciale, de unde ar fi sustras 54 de pachete de ţigări şi suma de 150 lei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral de polițiști și restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În cursul acestei zile, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin august 27, 2021 13:44
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget