Elevii din Piatra Neamț, din clasele terminale, s-au întors astăzi la cursuri

Admin
de Admin iunie 3, 2020 14:19

Elevii din Piatra Neamț, din clasele terminale, s-au întors astăzi la cursuri

Toate unitățile școlare din municipiul Piatra Neamt și-au primit elevii din clasele terminale în condiții de maximă siguranță sanitară. În perioada 2-12 iunie elevii din clasele a VIII-a și a XII-a sunt prezenți la școală pentru cursurile de pregătire a examenelor de Evaluare Națională și respectiv Bacalaureat.

Primăria Piatra Neamț a centralizat necesarul comunicat de fiecare școală și a alocat suma de 150.000 lei pentru implementarea măsurilor de protecție privind siguranța sanitară a elevilor din toate școlile din municipiu.

”Siguranța elevilor care au revenit la școală pentru pregatirea examenelor a reprezentat o prioritate în această perioadă. Mulțumesc directorilor unităților școlare și tuturor cadrelor didactice pentru buna colaborare și implicarea în asigurarea celor mai sigure condiții pentru elevi în unitătile școlare din Piatra Neamț. Mulțumesc deasemenea Inspectoratului Școlar Județean Neamț pentru seriozitatea cu care a tratat acest subiect și buna organizare. Urez mult succes elevilor care vor susține examene la acest final de an școlar!”, a declarat primarul Dragoș Chitic.


Admin
de Admin iunie 3, 2020 14:19
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget