Elevi nemţeni medaliati la Special Olympics

Admin
de Admin noiembrie 27, 2017 15:03

20 de elevi nemţeni ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Alexandru Roșca” s-au întors acasă cu un număr impresionant de medalii de la Competiţia Naţională de Gimnastică Special Olympics. În cadrul concursului care a avut loc la Buzău, în data de 23 noiembrie, aceştia au câstigat 40 de medalii. Nemţenii au concurat împotriva elevilor din judeţele Călărași, București, Ploiești si Buzău, la probele sol, bârnă și sărituri. Din cele 40 de medalii obţinute 14 au fost de aur, 10 de argint și 24 de bronz.

Elevii nemţeni au fost antrenaţi de profesoara Georgeta Tanasă, care ani la rând s-a implicat profund în activităţile sportive de la CSEI Alexandru Roşca. Anul trecut, echipa condusă de aceasta a obţinut rezultate la fel de bune ca anul acesta şi anume 16 medalii de aur, 10 medalii de argint si 6 bronz.

Special Olympics reprezintă un eveniment care pune în valoare potenţialul uman prin practicarea sportului. Acest proiect vine în ajutorul persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, avand ca scop incluziunea şi respectarea tuturor membrilor societăţii.


Admin
de Admin noiembrie 27, 2017 15:03
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget