Doi nemțeni urmăriți național, depistați și încarcerați de polițiști

Admin
de Admin decembrie 23, 2019 14:21

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise de instanțele de judecată pe numele unui tânăr de 20 de ani și a unui bărbat de 43 de ani. Aceștia au fost încarcerați la Penitenciarul Bacău.

La data de 20 decembrie, polițiștii de investigații criminale cu sprijinul celor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un tânăr de 20 de ani, din Roman, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 11 luni și 44 de zile, pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În fapt, în noaptea de 8/9 aprilie 2019, tânărul a tras cu un pistol cu aer comprimat neletal, supus autorizării, deţinut fără drept, în gardul unei locuințe situate pe o stradă din Roman. Ulterior, l-a încărcat şi i l-a dat unui alt tânăr, care trăgând a nimerit o persoană în coapsa unui picior.

La aceeași dată, în baza investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat, pe raza municipiului Roman, un bărbat de 43 de ani, din Trifești, pe numele căruia Judecătoria Iași a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Cel în cauză era condamnat de instanța de judecată la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 2 luni, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

În fapt, în perioada noiembrie 2016 – martie 2017, prin folosirea de calităţi mincinoase, acesta a indus în eroare mai multe persoane, pe care le-a determinat să îl împuternicească, în scopul vânzării unor suprafeţe de teren, creând astfel prejudicii în valoare de 15.000 de euro şi 38.232 de lei.

Cei doi au fost conduși de polițiști și încarcerați la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.


Admin
de Admin decembrie 23, 2019 14:21
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.

Facebook Pagelike Widget