2 ani și 2 luni închisoare pentru că a lovit în cap o persoană, 3 ani pentru furt calificat

Admin
de Admin decembrie 17, 2021 11:39

2 ani și 2 luni închisoare pentru că a lovit în cap o persoană, 3 ani pentru furt calificat

La data de 15 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare  au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui  tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Bârgăuani.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani, 2 luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 15 august 2018, în timp ce acesta se afla pe un teren viran din localitatea Bârgăuani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a lovit persoana vătămată cu un obiect contondent, în zona capului.

Joi, 15 decembrie, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui  tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Roman.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani de închisoare pentru săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 2 spre 3 februarie 2021, cu scopul de a sustrage bunuri, acesta a pătruns fără drept, împreună cu un alt tânăr în curtea locuinţei persoanei vătămate din Roman, însă fiind surprins de aceasta, a încercat să deschidă portierele şi portbagajul pentru a sustrage bunuri din autoturismul aparţinând acesteia, reușind să sustragă un telefon din vehiculul în cauză.


Admin
de Admin decembrie 17, 2021 11:39
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns