Două persoane din Piatra Neamț încarcerate pentru tâlhărie

Admin
de Admin octombrie 28, 2019 12:18

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat două persoane din Piatra Neamț, pe numele cărora Judecătoria Buhuși a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

La data de 25 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Neamț  au depistat o femeie și un bărbat, de 30, respectiv 34 de ani, ambii din Piatra Neamț, pe numele cărora era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Aceștia erau condamnați de Judecătoria Buhuși la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 6 ianuarie 2018, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, profitând de aglomerație și de neatenția persoanei vătămate, femeia i-a sustras acesteia portofelul din geantă. În acel moment, două persoane care au observat cele întâmplate, au imobilizat-o pe cea în cauză, femeia devenind agresivă verbal și fizic față de acestea. De asemenea, în scopul asigurării scăpării, femeia a fost sprijinită de către soțul său, de 39 de ani și de bărbatul de 34 de ani, care au manifestat o atitudine agresivă față de pasagerii aflați în mijlocul de transport în comun.

Instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii și față de bărbatul de 39 de ani, din Piatra Neamț, încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ, fiind cercetat în alte cauze.

Cei în cauză au fost conduși de polițiști și depuși la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

În activitate au fost angrenați și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț.


Admin
de Admin octombrie 28, 2019 12:18
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget