Dosar penal pentru pescuit ilegal cu plasă monofilament

Admin
de Admin aprilie 13, 2021 15:46

Dosar penal pentru pescuit ilegal cu plasă monofilament

În cadrul unei acțiuni organizate pentru protejarea fondului piscicol și prevenirea braconajului, polițiștii au confiscat 3 plase de pescuit de tip monofilament.

La data de 11 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au acționat în zona lacului de acumulare ,,Bâtca Doamnei”, pe raza localităţii Alexandru cel Bun, pentru prevenirea şi combaterea braconajului piscicol.

Pe parcursul desfășurării acțiunii, în apropierea lacului de acumulare, polițiștii au oprit pentru verificare un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 73 de ani, din Piatra Neamț.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au descoperit în portbagaj 3 plase de pescuit de tip monofilament, de diferite dimensiuni, pe care le-au ridicat în vederea confiscării.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere a uneltelor de plasă de tip monofilament.

Activitatea a beneficiat de sprijinul voluntarilor din cadrul Asociaţiei Naţionale de Combatere a Braconajului şi Poluării Neamţ.


Admin
de Admin aprilie 13, 2021 15:46
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget