Doi tineri au ajuns din arest la domiciliu în arestul IPJ

Admin
de Admin ianuarie 23, 2020 16:01

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat doi tineri de 15, respectiv 17 ani, din Piatra Neamț și Dumbrava Roșie, pe numele cărora erau emise mandate de arestare preventivă.

Miercuri, 22 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat, pe raza localității Dumbrava Roșie, doi tineri de 15, respectiv 17 ani, pe numele cărora Judecătoria Piatra Neamț a emis mandate de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, în perioada septembrie – decembrie 2019, minorii ar fi sustras, prin diferite moduri de operare, mai multe autoturisme precum şi bunuri din vehiculele în cauză, parcate pe raza localității Dumbrava Roșie și municipiului Piatra Neamț.

Întrucât tinerii nu au respectat obligaţiile stabilite anterior prin măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ  Neamț.


Admin
de Admin ianuarie 23, 2020 16:01
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns