Doi bărbați reținuți în trafic pentru diverse infracțiuni

Admin
de Admin martie 13, 2019 12:35

Doi bărbați, unul din Cândești, celălalt din Roznov, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind depistați în timp ce comiteau infracțiuni la regimul rutier. Cei doi, de 38, respective 49 de ani, au fost introduși în arestul IPJ Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentați la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Luni, 11 martie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au reținut un bărbat din Cândești, pentru 24 de ore, sub aspectul pentru comiterii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui auto cu o alcoolemie peste limita legală și cu permis de conducere anulat.

În fapt, la data de 10 martie, un echipaj de poliție rutieră a depistat în trafic un autoturism condus de către un bărbat de 38 de ani, din Cândești, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere, fiindu-i anulat din anul 2017.

Tot în data de 11 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Roznov au reținut un bărbat din Roznov, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. Anterior, acesta a mai fost condamnat de șapte ori pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost depistat de polițiști în seara de 5 martie, în jurul orei 22:00, în timp ce conducea un moped fără număr de înmatriculare (neînregistrat) și fără a deține permis de conducere. Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de peste 0,70mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au prezentat pe cei doi bărbați marți, 12 martie, Judecătoriei Piatra Neamț cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Admin
de Admin martie 13, 2019 12:35
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.