“Dispecerat local de iarnă” la Piatra Neamţ

Admin
de Admin ianuarie 18, 2018 14:00

Primarul Dragoș Chitic a convocat în această dimineață un comandament local de iarnă pentru analiza situației în urma vremii nefavorabile și stabilirea unor măsuri imediate. După ce au fost stabilite măsurile, membrii comitetului s-au deplasat pentru a verifica situația din teren.

,,Am solicitat ca toate resursele umane și tehnice disponibile să Polfie prezente pe teren 24 de ore din 24  pentru a înlătura efectele vremii nefavorabile. Am cerut  societății Salubritas să intensifice curățarea trotuarelor,  iar Poliției Locale să atenționeze proprietarii de imobile persoane fizice sau juridice  despre  obligația legală de a-și îndepărta zăpada și gheața de pe trotuarele din fața proprietăților pe care le dețin. Publiserv va acționa în continuare în tot orașul până vor fi asigurate  condiții optime de circulație pe fiecare stradă”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Societatea Publiserv este organizată pentru intervenție pe două schimburi a câte 12 ore, intervenind cu 10 utilaje dotate cu lamă și sărăriță, monitorizate prin GPS.  Salubritas va interveni pe aleile pietonale tot în schimburi, folosind cele două utilaje mecanizate pentru trotuare,  sărărițele și frezele manuale. Beneficiarii de ajutor social vor fi in continuare folosiți zilnic pentru curățarea trotuarelor de zăpadă și gheață. Societățile sunt aprovizionate cu stocuri suficiente de material antiderapant, iar preventiv s-au mai comandat încă 100 de tone de sare. Conform prognozei meteorologice sunt anunțate și astăzi ninsori și este în vigoare un cod galben de viscol și vânt.

Pentru orice problemă cauzată de vremea nefavorabilă sunt puse la dispoziție două numere de telefon: 0748213100 și 0756 163814, ale dispeceratului local de iarnă.


Admin
de Admin ianuarie 18, 2018 14:00
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]