Despărţire neaşteptată în showbiz!

Admin
de Admin iunie 3, 2015 16:56

andreea-balan-nu-s-a-logodit-cu-iubitul-americanAndreea Bălan şi americanul Michael nu mai formează un cuplu. Motivul? Se pare că americanul nu a vrut să o ia de nevastă pe artistă şi nici să se mute în România.

 

După despărţirea de Keo, Andreea a crezut că şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr de peste ocean cu care, spunea ea, avea planuri mari. Nici gând acum ca cei doi să ajungă în faţa altarului. După mai bine de un an, Andreea i-a spus ADIO lui Michael.

 

”Da, m-am despărțit de Michael pentru că am realizat că nu avem niciun viitor. Distanța și-a spus cuvântul, iar naveta București – Statele Unite ale Americii a fost foarte obositoare. Eu îmi doresc un copil și o familie aici, în România, și nu m-aș fi mutat niciodată în America, așa cum și-ar fi dorit el. Acum două săptămâni, când am fost la New York ultima oară, i-am spus că doresc să rămânem prieteni și că nu mai putem continua o relație care nu are viitor. Am fost împreună un an, a fost foarte frumos, am călătorit cu el în toata lumea și m-am distrat. Acum e momentul pentru alte lucruri în viața mea”, a declarat artista pentru spynews.ro.

 


Admin
de Admin iunie 3, 2015 16:56
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget
Rifil