Deputatul Munteanu, CFR şi răspunsul de la Tranposturi

Admin
de Admin noiembrie 14, 2016 11:30
ioan-munteanu-cfrDeputatul PSD, Ioan Munteanu a solicitat o explicaţie Ministerului transporturilor cu privire la cursa CFR, Piatra Neamţ – Bucureşti, care să ajungă în capitală dimineaţă la ora 08.00. Politicianul nemţean care face naveta la Bucureşti cu trenul a catalogat răspunsul ministerului la interpelarea sa drept  “un răspuns de elev repetent, a unui gîgă“. Ministrului transporturilor, Petru Sorin Buse a semnat răspunsul încropit de un funcţionar, care oricum se află în minister de mult timp. Din acesta reiese că trenul cu pricina nu îşi justifică eficienţa.

 

„Având ca obiectiv realizarea unui buget de venituri şi cheltuieli echilibrat, SNTFC CFR Călători a luat măsuri de eliminare a pierderilor operaţionale, majorarea veniturilor din exploatare şi reducerea cheltuielilor, identificând serviciile de transport feroviar care provoacă deficit financiar“. (Sursa: Ministerul Transporturilor)

 

Cu toate acestea, Ioan Munteanu s-a întrebat rhetoric: nemţenii nu sunt plătitori de taxe şi impozite? Nu ar trebui să beneficieze şi ei de serviciile CFR? Şi asta în condiţiile în care vagoanele casate din Ardeal ajung în Moldova.

Admin
de Admin noiembrie 14, 2016 11:30
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget