Depistați sub influența băuturilor alcoolice la volan

Admin
de Admin iulie 12, 2019 14:41

La data de 10 iulie, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat un bărbat de 61 de ani, din Timișești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Savodeanu din Tîrgu Neamț.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În această dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În ambele cauze, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Admin
de Admin iulie 12, 2019 14:41
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]