Depistaţi de poliţişti la volan după ce au consumat băuturi alcoolice

Admin
de Admin octombrie 29, 2018 14:54

La data de 26 poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, au depistat un bărbat de 59 de ani, din Piatra Neamţ, care conducea un autoturism din direcţia Girov-Verşeşti, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 28 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au depistat pe drumul comunal DC 83, din localitatea Băluşeşti, un bărbat de 31 de ani, din Roman, care conducea un autoturism sub influenţa alcoolului. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, 28 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz au depistat un bărbat de 58 de ani, din Harghita, care conducea un autoturism pe DN 12C, strada Piatra Corbului din oraşul Bicaz. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei cazuri poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.


Admin
de Admin octombrie 29, 2018 14:54
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.