Crimă în comuna Tarcău!

Admin
de Admin iulie 21, 2015 13:05

crima tarcauO femeie din comuna Tarcău a fost omorâtă, în această dimineață, de bărbatul cu care trăia în concubinaj de câțiva ani de zile.

 

În ultima perioadă cei doi se certaseră și femeia, sătulă de scandalurile care se țineau lanț, pe fondul consumului de alcool, l-a reclamat pe concubin la poliție. Astăzi urma să fie evacuat din casa ei. Luni seara s-au certat din nou, iar de la cuvinte jignitoare și până la acte de violență a fost un singur pas.

 

Vecinii ar fi auzit că bărbatul o amenințase pe femeie că îi ia zilele atât ei, cât și fiului ei dintr-o relație anterioară. Din păcate, planul a fost dus până la capăt. Azi dimineață, în jurul orelor 5, femeia a fost găsită de câțiva vecini într-o baltă de sânge. Presupusul agresor este însă de negăsit. Poliția îl caută acum, cu efective sporite.

 

Vom reveni cu amanunte.

 

UPDATE:

 

Criminalul din Tarcău a fost prins și dus la parchetul de pe lângă Tribunalul Județean Neamț pentru continuarea cercetărilor. El este Constantin Scarlat, de 51 de ani și trăia în concubinaj cu victima de peste 10 ani. Este acuzat de omor și riscă o pedeapsă cu închisoarea între 10 și 20 de ani.

 


Admin
de Admin iulie 21, 2015 13:05
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns