Creșterea prețului apei în Neamț a fost suspendată

Admin
de Admin aprilie 10, 2020 16:41

Victorie importantă a Primăriei Piatra-Neamț în instanță, pentru pietreni, dar și pentru toți locuitorii județului Neamț. Instanța de judecată a admis cererea de suspendare a deciziei ADI AQUANEAMT prin care a fost majorat  prețul apei în județul Neamț.

Chiar dacă este o primă hotărâre a instanței, care are drept de recurs, conform legislației în vigoare ea este executorie și trebuie pusă în aplicare imediat. Așadar APASERV este obligată să reducă prețul apei, la nivelul anterior deciziei de majorare din luna ianuarie 2020.

Primăria Piatra Neamț s-a opus în mod constant în ultimii ani majorării prețului apei și va rămâne consecventă în acest demers. In calitatea mea de primar al acestui oraș mă voi lupta cu toată energia, folosind toate mijloacele permise de lege, pentru ca pietrenii să beneficieze de tarife corecte la apă și canalizare, să nu deconteze populația administrarea ineficientă a companiilor furnizoare de servicii publice din subordinea Consiliului Județean Neamț. Este anormal ca într-un județ în care populația are cele mai mici venituri din țară, prețul apei să fie între primele locuri în clasamentul național, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Astăzi, 10 aprilie, primarul municipiului Piatra Neamț a făcut o declarație de presă cu privire la activitățile primăriei în această perioadă.

Puteți urmări declarația integral în materialul video de mai jos.

 


Admin
de Admin aprilie 10, 2020 16:41
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]