Creșa Mărăței va fi modernizată cu fonduri europene

Admin
de Admin februarie 2, 2021 16:28

Creșa Mărăței va fi modernizată cu fonduri europene

Creșa Mărăței, din municipiul Piatra Neamț, va fi modernizată printr-un proiect cu finanțare europeană în valoare de peste 1 400 000 de lei. Lucrările au început de la jumătatea lunii ianuarie și urmează să fie finalizate în toamna acestui an. Obiectivul general al acestui proiect este îmbunătățirea infrastructurii educaționale, astfel încât să se asigure acces sporit la educația timpurie și o creștere a calității procesului educațional.

Prin proiect se vor face reabilitarea termică a clădirii, modernizarea instalațiilor de iluminat, amenajări ale spațiilor exterioare și va fi îmbunătățită baza materială a creșei.

”Educația din primii ani de viață este baza de la care se formează personalitatea copiilor noștri. Doar pe o temelie solidă se poate construi, din acest motiv, trebuie să ne asigurăm că oferim cele mai bune condiții pentru creșterea și dezvoltarea celor mici. Vom acorda o atenție deosebită investițiilor în infrastructura educațională din oraș, la toate nivelurile de învățământ”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

La nivelul municipiului Piatra-Neamț există în prezent în diferite etape de implementare și alte proiecte pentru reabilitarea și modernizare de creșe și grădinițe: creșa din cartierul Precista, Grădințele cu Program Prelungit Nr. 2 și Nr. 6.


Admin
de Admin februarie 2, 2021 16:28
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns