Controale în trafic privind starea tehnică a autovehiculelor

Admin
de Admin noiembrie 2, 2017 14:42

Polițiștii rutieri au fost angrenați, în zilele de 30 – 31 octombrie, în acțiuni punctuale desfășurate împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român, pentru depistarea în trafic a vehiculelor care nu corespund din punct de vedere tehnic.

Echipele de control au urmărit verificarea sistemului de frânare, a mecanismului de direcţie, instalaţiei de iluminare/semnalizare, existenţei şi autenticității seriilor/numerelor de identificare ale vehiculelor, precum și a legalității montării şi utilizării luminilor de altă culoare sau intensitate, a dispozitivelor ori accesoriilor de avertizare, altele decât cele omologate. În urma controalelor efectuate în trafic, polițiștii au verificat 49 de autovehicule.

Pentru neregulile depistate, au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 4 pentru defecțiuni ale sistemului de rulare (anvelope),13 pentru defecțiuni ale instalațiilor de iluminare/semnalizare și 19 pentru alte defecțiuni tehnice. Pentru alte abateri de la normele rutiere, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni în conformitate cu OUG 195/2002rep. Ca măsură complementară sancțiunii aplicate, polițiștii au retras 5 de certificate de înmatriculare.


Admin
de Admin noiembrie 2, 2017 14:42
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns