Condamnați la închisoare depistați de polițiști

Admin
de Admin ianuarie 7, 2019 13:06

Poliţiştii au depistat un bărbat de 65 de ani, din Roznov şi un altul de 56 de ani, din Săbăoani, condamnaţi la închisoare cu executare. Ambii au fost conduşi şi încarceraţi în penitenciarul Bacău.

La data de 3 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Roznov au depistat şi reţinut un bărbat care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta, în vârstă de 65 de ani, din Roznov, a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamţ la 5 luni şi 10 zile de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Poliţiştii l-au condus pe acesta la Penitenciarul Bacău, unde a fost încarcerat.

Vineri, 4 ianuarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat un bărbat de 56 de ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisoriiemis de Judecătoria Roman. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 58 de zile de închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În fapt, la data de 30.09.2012, în jurul orelor 20:05, inculpatul a condus un autoturism pe raza localităţii Teţcani, jud. Neamţ având o îmbibaţie alcoolică peste limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Poliţiştii l-au condus şi încarcerat la Penitenciarul Bacău.


Admin
de Admin ianuarie 7, 2019 13:06
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.