Condamnat la închisoare, urmărit la nivel național, depistat de un polițist aflat în timpul liber

Admin
de Admin aprilie 28, 2021 14:54

Condamnat la închisoare, urmărit la nivel național, depistat de un polițist aflat în timpul liber

Un bărbat din județul Bacău, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani, 6 luni și 20 de zile de închisoare pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de furt calificat a fost depistat de un polițist aflat în timpul liber.

La data de 27 aprilie, aflându-se în timpul liber, un polițist de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, a observat pe o stradă din Piatra Neamț, un bărbat având aceleași semnalmente cu ale unui tânăr în vârstă de 24 de ani, căutat la nivel național.

Acesta a solicitat sprijin, la fața locului deplasându-se imediat un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, tânărul fiind imobilizat și condus la sediul poliției.

Judecătoria Bacău a emis pe numele persoanei în cauză la data de 20 aprilie 2021, un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnat la 2 ani, 6 luni și 20 de zile de închisoare, pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 12/13 august 2015 împreună cu alte două persoane acesta a asigurat paza locului comiterii infracțiunii de furt calificat, în timp ce un alt tânăr a sustras o geantă cu documente prin geamul lăsat deschis al unei autoutilitare, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 1.000 lei.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.


Admin
de Admin aprilie 28, 2021 14:54
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget