Colegiul Tehnic de Transporturi va fi modernizat cu fonduri europene

Admin
de Admin aprilie 3, 2020 12:53

Colegiul Tehnic de Transporturi va fi modernizat cu fonduri europene

Primarul Dragoș Chitic a semnat  contractul de finanțare pentru  încă un  proiect european care va fi implementat în Piatra-Neamț, în perioada următoare și va fi finanțat în cadrul POR 2014-2020 în proporție de 98%, contribuția proprie fiind de doar 2%. Valoarea proiectului este de 2,9 milioane de euro.

Este vorba despre „Reabilitarea, modernizare și dotarea Colegiului Tehnic de Transporturi”. Concret, vor fi realizate lucrări de reabilitare termică a clădirii, reabilitarea acoperișului precum și dotări specifice pentru creșterea și îmbunătățirea infrastucturii educaționale de care beneficiază 635 de elevi și 50 de cadre didactice.

”Consider că unul dintre fundamentele principale ale unei comunități îl reprezintă educația membrilor ei. Mai multe unități școlare din Piatra-Neamț: creșe, grădinițe, școli generale și licee vor beneficia în perioada următoare de reabilitare, modernizare și dotare din fonduri europene atrase în cadrul actualului Program Operațional Regional al Uniunii Europene. Fondurile europene reprezintă o soluție la îndemâna autorităților locale pentru realizarea de investiții care să dezvolte comunitățile și din acest motiv ne batem pentru fiecare cent nerambursabil care poate fi adus în orașul nostru”, a declarat primarul Dragoș Chitic.


Admin
de Admin aprilie 3, 2020 12:53
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]