Piatra Neamţ la Târgul de Turism al României: „City break în Coroana de aur a Moldovei”

Admin
de Admin noiembrie 16, 2017 15:31

Municipiul Piatra-Neamț este o prezență constantă la Târgul de Turism al României, care anul acesta se desfășoară în perioada 16-19 noiembrie la Romexpo, în capitală.

La această ediție Primăria Piatra-Neamț prezintă oferta de iarnă, inclusiv ”Ski la Piatra-Neamț” care se adresează iubitorilor sporturilor specifice sezonului rece, ofertele de cazare și posibilitățile de  petrecere a timpului liber, dar și evenimentele care vor avea loc cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

„Cu ocazia Târgului de Turism, municipiul Piatra-Neamț a lansat conceptul „City break în Coroana de aur a Moldovei”, prezentat vizitatorilor de la Romexpo, cât și operatorilor din industria turismului din România. Ghidul prezintă posibilitățile de petrecere a timpului, atât iarna cât și vara, toate unitățile de cazare și alimentație publică, elemente de gastronomie locală, într-un format prietenos și atractiv. Între 16-19 noiembrie vizitatorii standului care dovedesc că Piatra-Neamt este orașul natal vor primi câte un tricou cu mesajul „Pietrean & Mândru”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Elementul prin care se distinge  municipiului Piatra-Neamț o reprezintă posibilitatea de a vizita orașul chiar din interiorul standului, cu ajutorul ochelarilor Virtual Reality.

Ghidul „City break în Coroana de aur a Moldovei” este disponibil și aici: https://www.primariapn.ro/documents/10179/2951494/city_break_2017.pdf


Admin
de Admin noiembrie 16, 2017 15:31
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget