Cine este burlacul celebru care s-a căsătorit în secret?

Admin
de Admin iunie 4, 2015 13:40

IMG_5267Unul dintre cei mai celebri burlaci ai Romaniei s-a căsătorit în secret, marţi, cu iubirea vieţii lui. Vorbim depre cel mai iubit dj , Adrian Eftimie, care în urmă cu un an a întâlnit-o pe Sabrina, femeia care iată, pe 2 iunie, l-a făcut să renunţe la statutul de burlac, vrăjindu-l cu frumuseţea ei.

 

„Din prima zi în care am văzut-o pe Sabrina am fost vrăjit de frumuseţea ei, iar cu timpul caracterul minunat m-a facut să îmi dau seama că este femeia lângă care aş vrea să trăiesc zece vieţi. Are exact tot ce aveam nevoie pentru a mă completa şi de a deveni un întreg. Acum simt că sunt pe deplin fericit şi că iubesc cu adevărat.” a declarat în exclusivitate pentru Tele M Neamţ, Adrian Eftimie.

 

Cei doi îndrăgostiţi au facut cununia într-un cadru restrâns, iar acces au avut doar rudele şi prietenii apropiaţi. Adrian Eftimie şi, acum, Sabrina Eftimie, speră ca, foarte curând, familia lor să se mărească.

 

„Îmi doresc foarte mult un copil şi sper ca Dumnezeu să îl aducă în familia noastră cât mai curând”, a mai spus cunoscutul DJ pentru Tele M Neamţ.

 

Noi îi dorim „Casă de piatră” şi la cât mai mulţi copii frumoşi şi sănătoşi.

 

Adrian Eftimie s-a născut pe 17 mai 1978, în Bucureşti, iar pasiunea pentru muzică a dobândit-o de mic copil. Şi-a început cariera în muzică la vârsta de 14 ani, iar la 19 ani, cu ajutorul unui prieten, deja realiza primul său show radio. În 2009 , Adrian Eftimie câştigă premiul  The Best Romanian DJ, iar de atunci Eftimie îşi păstrează locul de cel mai iubit DJ român.

 

 


Admin
de Admin iunie 4, 2015 13:40
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns