Cinci pietreni au fost reţinuţi pentru trafic de droguri

Admin
de Admin februarie 23, 2018 15:46

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Neamț, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea DIICOT, au destructurat o grupare infracțională organizată, specializată în trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cinci persoane au fost reținute.

La data de 22 februarie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Neamț, sub coordonarea procurorilor DIICOT – BT Neamț și sprijinul IPJ Neamț au prins în flagrant delict, în municipiul Piatra Neamț, 3 tineri cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, din Piatra Neamț.

Asupra lor au fost găsite 3 grame de cannabis și 30 de grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, ce urmau a fi comercializate.

Ulterior, poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, sprijiniți de cei de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Iași, sub coordonarea DIICOT – BT Neamț, au efectuat 4 percheziţii, la locuinţele celor trei, dar și la domiciliul unei femei, de 34 de ani, din Piatra Neamț.

Aici au fost descoperite și ridicate aproximativ 50 de grame de cannabis, 2 kilograme de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, mai multe cântare electronice, laptop-uri, tablete, telefoane mobile, stick-uri de memorie, precum și 38.000 de euro și 22.500 de lei.

Mai multe persoane au fost conduse la sediul DIICOT – BT Neamț pentru audieri. Față de 5 persoane, procurorii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

La activități au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi.


Admin
de Admin februarie 23, 2018 15:46
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget