Cetățean din Podoleni dat dispărut la poliție

Admin
de Admin decembrie 30, 2020 11:16

Cetățean din Podoleni dat dispărut la poliție

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului BALOGH GRIGORE- DORIN, de 36 de ani.

La data de 28 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 30 de ani, de cetățenie germană, despre faptul că, la data de 27 decembrie 2020, concubinul său BALOGH GRIGORE- DORIN, de 36 de ani, din Podoleni, a părăsit în mod voluntar unitatea de cazare din municipiul Piatra Neamț în care se aflau și nu a mai revenit până în prezent.

barbat podoleni balogh grigore dorinDin primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că acesta s-ar fi deplasat în localitatea Podoleni pentru a-și vizita rudele.

Semnalmente: înălţime – 1,80 m, par șaten, tuns scurt, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă albastră cu inscripția ,,Tommy Hilfiger“ în partea din față, pantaloni tip jeans albaștri, fiind încălțat cu adidași negri, iar pe cap purta o șapcă neagră. De asemenea, acesta purta la mâna stângă un ceas bărbătesc și o brățară, ambele din argint.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și a localității Podoleni, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

 


Admin
de Admin decembrie 30, 2020 11:16
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget