Căutat de poliţişti după ce a furat bani dintr-o maşină parcată la mall

Admin
de Admin noiembrie 16, 2018 13:37

Poliţia municipiului Piatra Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Persoana în cauză a fost surprinsă de camerele video amplasate în incinta unui mall din Piatra Neamț.

În fapt,  la data de 16 mai 2018, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din Iaşi, despre faptul că la aceeaşi dată, persoane necunoscute ar fi pătruns în autoutilitara acestuia (aflată în parcarea mall-ului), de unde ar fi sustras 500 de euro şi 1000 de lei moldovenești.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este un bărbat de aproximativ 40 – 45 de ani, înălțimea de 170-175 cm, păr negru scurt, îmbrăcat cu o jachetă neagra şi blugi de culoare închisă. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207 009 sau să apeleze 112!


Admin
de Admin noiembrie 16, 2018 13:37
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Urmăreşte-ne pe facebook!

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: telemneamt@gmail.com.