Cartierul Dărmănești din municipiul Piatra Neamț și comunele Gârcina, Girov și Dochia rămân, astăzi, fără apă

Admin
de Admin mai 13, 2021 11:12

Cartierul Dărmănești din municipiul Piatra Neamț și comunele Gârcina, Girov și Dochia rămân, astăzi, fără apă

Având in vedere identificarea unor avarii la magistralele de aducțiune a apei, pentru remedierea acestora, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a opri temporar  furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, în data de 13.05.2021 în intervalul orar 08:00-23:00.

Vor fi afectați utilizatorii din:

– Municipiul Piatra Neamț: cartier Darmanești;
– comunele: Garcina, Girov, Dochia.

Nu vor fi afectați: Spitalul Judetean Neamț și utilizatorii din cartierele Precista , Mărăței, Gara-Veche, 1 Mai, Speranța.

Deși finalizarea lucrărilor pentru remedierea avariilor este estimată pentru orele 23,00, având în vedere timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, datorită situațiilor generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optimă se va realiza în data de 14.05.2021, începând cu orele 16:00.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV vor face tot posibilul pentru limitarea și remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi.

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care functionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233 340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.


Admin
de Admin mai 13, 2021 11:12
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns