Bucătăria de vară a unei locuințe din Pâncești a luat foc din cauza unui scurtcircuit

Admin
de Admin august 8, 2019 12:58

Miercuri, 7 august, în jurul orei 16:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodarească (bucatarie de vară) în satul Pâncești, comuna Pâncești.

La locul indicat s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

Ca urmare a producerii incendiului au ars bunuri materiale (obiecte de mobilier, aparate electocasnice), precum și aproximativ 25 mp din acoperișul anexei și locuinței.

La sosirea echipajelor proprietara nu se afla la fața locului, fiind dusă de aparținători în vecini. Dupa finalizarea operațiunilor de stingere, proprietara, în vârstă de aproximativ 84 de ani, a fost adusă la locul intervenției de către aparținători și i s-au acordat ingrijiri medicale deoarece prezenta arsuri de gradul doi la nivelul membrelor superioare. Aceasta a refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit produs la un cablu electric defect”.


Admin
de Admin august 8, 2019 12:58
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns