Bătrâni găsiți morți în propria casă

Admin
de Admin iunie 8, 2015 15:32

 

smurd neamtDoi batrâni, soț și soție, din comuna Girov au fost găsiți morți în propria casă, în urmă cu puțin timp. Macabra descoperire a fost făcută de câțiva vecini, care au remarcat faptul că cei doi nu au mai ieșit din casă de săptămâna trecută. Oamenii au alertat imediat poliția, iar la această oră se fac cercetari privind circumstanțele în care cei doi și-au pierdut viața. Potrivit vecinilor,  erau oameni liniștiți și nu erau consumatori de alcool. Vom reveni cu amănunte.

 

 

 


Update, ora 20.00 :

 

Untitled

Cei doi bătrâni, Constantin Trifan si Elena Constantin, locuiau într-o zonă populată din satul Conțești. Vecinii spun că nu au auzit nimic suspect. Luni la prânz, două vecine au mers la casa batrânească să îi strige pe cei doi soți.  Nu-i mai văzuseră de vineri și li s-a părut neobișnuit, pentru că  erau încă în putere și munceau la câmp în fiecare zi. Cea care s-a uitat pe geam,  l-a văzut pe bărbat căzut la pământ și acoperit cu niște haine. În plus, casa avea zăvorul încuiat pe dinafară.  Speriată, vecina a sunat imediat la 112.

 

 
1Un sfert de oră mai târziu, echipajul SMURD sosit la fața locului avea să constate decesul batrânului, iar când a pătruns în cealaltă cameră, bătrâna era și ea fără suflare. Primele indicii arată că moartea celor doi soți s-ar fi produs în urmă cu câteva zile, pentru că din cauza căldurii, cadavrele intrasera deja în putrefacție.
Localnicii povestesc despre batrâni că erau oameni liniștiți. Ambii aveau pensii, destul de mici, dar suficiente pentru un trai obișnuit. Nu împrumutau bani și nu păreau să aibe dușmani. Aveau două fete, ambele plecate din sat, dar care treceau din când în când să se intereseze de soarta bătrânilor.  Oamenii au fost șocați de cele întâmplate.

 

La fața locului, mai multe echipe de polițiști și procurori au căutat toate urmele care ar putea da vreun indiciu despre moartea celor doi bătrâni. Primele date ale anchetei arată că au avut parte de o moarte violentă.
„Cele  2 cadavre aparțin unui cuplu de oameni în vârstă, soț și soție. Avem suscpiciuni de moarte violentă, însă abia după efectuarea necropsiei vom avea detalii despre cauza exactă a morții. Există și suspiciuni despre cum s-au comis faptele, dar nu putem trage concluzii decât după raportul medico-legal” a declarat pentru Tele M Neamț, Stelian Olteanu, procuror criminalist.

Victimele aveau  73 și, respectiv, 75 de ani.  Cercetările în acest caz continuă.
 

 

 

 


Admin
de Admin iunie 8, 2015 15:32
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget