Bărbat reținut de polițiști pentru că a încălcat ordinul de protecție

Admin
de Admin octombrie 25, 2019 12:58

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat și reținut un bărbat de 49 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și furt.

Joi, 24 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

În urma investigațiilor a reieșit că, la data de 24 octombrie, în jurul orei 17.00, un bărbat, de 49 de ani, ar fi pătruns în locuința unei femei, de 45 de ani, din Piatra Neamț, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis de Judecătoria Piatra Neamț, prin care avea obligația de a păstra o distanță de minim 100 de metri față de imobilul acesteia.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că, la data de 23 octombrie, acesta s-ar fi apropiat de locuința persoanei vătămate, încălcând ordinul de protecție emis de instanța de judecată. De asemenea, la 24 octombrie, în jurul orei 07.00,  acesta ar fi pătruns, fără drept, în locuința femeii, iar din geanta acesteia i-ar fi sustras cheile imobilului.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, faptă prevăzută de Legea 217/2003 și furt.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin octombrie 25, 2019 12:58
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]