Bărbat din Zănești reținut pentru că nu a respectat ordinul de protecție

Admin
de Admin noiembrie 4, 2019 18:27

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au identificat și reținut un bărbat, de 57 de ani, din Zăneşti, bănuit de comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Duminică, 3 noiembrie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Din cercetări a reieșit că, la data de 31 octombrie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat de 57 de ani, din Zăneşti, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale, de 54 de ani, şi ar fi ameninţat-o. Astfel, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, prin care acesta a fost obligat să părăsească locuinţa comună și să păstreze o distanţă de minim 100 de metri faţă de aceasta.

La data de 3 noiembrie, bărbatul a încălcat, în mod repetat, obligațiile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, pătrunzând atât în curtea locuinţei cât şi în imobil, unde a fost depistat de către poliţişti.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Admin
de Admin noiembrie 4, 2019 18:27
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Declaratia Starea de Alerta

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]