Bărbat din Secuieni dispărut de la domiciliu

Admin
de Admin aprilie 16, 2021 13:59

Bărbat din Secuieni dispărut de la domiciliu

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Români continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului ŢICĂMUCĂ GHEORGHE-SORIN, de 57 ani, dispărut la data de 14 aprilie 2021.

La data de 14 aprilie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au fost sesizaţi de către un bărbat din localitatea Secuieni, cu privire la faptul că fiul acestuia, ŢICĂMUCĂ GHEORGHE-SORIN de 57 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu din data de 10 aprilie 2021 spre municipiul Roman și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente : înălţime – 1.75 metri, greutate –70 – 75 de kilograme, păr grizonat.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă gri, panaloni negri, pantofi negri, iar pe cap purta o şapcă neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Secuieni, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.


Admin
de Admin aprilie 16, 2021 13:59
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget