Bărbat decedat în urma unui accident rutier în localitatea Petru Vodă

Admin
de Admin septembrie 21, 2022 10:25

Bărbat decedat în urma unui accident rutier în localitatea Petru Vodă

Prin apel la 112, luni, 20 septembrie, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15 B în satul Petru Vodă din comuna Poiana Teiului. Accidentul rutier s-a produs între 2 TIR -uri în care se aflau doar conducătorii auto.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului și o ambulanță de la SAJ Ceahlău. În urma evenimentului rutier produs între 2 TIR – uri (unul încărcat cu lemne și unul gol) o persoană a fost aruncată din cabina autotrenului pe partea carosabilă. Imediat, pompierii au acționat pentru acordarea manevrelor de resuscitare unui bărbat în vârstă de aproximativ 43 de ani.

Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia de membrii echipajului SAJ.

Celălalt conducător auto, un bărbat de 30 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD dar a refuzat transportul la spital.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

„Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, între două autotrenuri, unul condus de un bărbat de 30 de ani, din județul Bistrița Năsăud, iar celălalt condus de un bărbat de 43 de ani, din județul Harghita, ar fi avut loc o coliziune, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor. Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 43 de ani și rănirea bărbatului de 30 de ani”, a declarat sinsp. Ciofu Ramona, purtător de cuvânt IPJ Neamț.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest eveniment rutier.


Admin
de Admin septembrie 21, 2022 10:25
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns