Bărbat cu 4 mandate europene de arestare reținut de polițiști la Piatra Neamț

Admin
de Admin aprilie 4, 2019 12:24

Polițiștii nemţeni au depistat şi reţinut un bărbat de 40 de ani, pe numele căruia erau emise patru mandate europene de arestare.

La data de 2 aprilie, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ, în colaborare cu specialişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Neamţ, au reuşit depistarea şi reţinerea unui bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamţ, căutat la nivel international.

Acesta era dat în urmărire şi căutat de autorităţile din Italia, pe numele său fiind emise patru mandate europene de arestare, pentru comiterea mai multor infracţiuni. Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de un an şi 11 luni şi la plata unei amenzi penale de 800 de euro, pentru o serie de infracţiuni contra proprietăţii, respectiv furturi din magazine, comise în perioada 2012-2015 la Roma şi Verona.

Ieri, în urma acţiunii unui echipaj al Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ, persoana în cauză a fost depistată, imobilizată şi predată poliţiştilor de investigaţii criminale. În continuare, bărbatul reţinut a fost prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore.

Poliţiştii l-au încarcerat pe acesta în arestul IPJ Bacău, urmând ca astăzi să fie prezentat la Curtea de Apel Bacău, în vederea predării către autorităţile judiciare din Italia.


Admin
de Admin aprilie 4, 2019 12:24
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns