Asfaltările şi reparaţiile străzilor programate pentru acest an în municipiul Piatra Neamţ se apropie de final

Admin
de Admin noiembrie 7, 2018 13:02

Primarul Dragoș Chitic a verificat astăzi în teren stadiul lucrărilor propuse pentru acest an de Primăria Piatra-Neamț. De asemenea a stabilit și ce lucrări mai trebuie făcute de Publiserv pentru a pregăti orașul de sezonul rece.

“La capitolul reparații capitale ale străzilor ne apropiem de obiectivul propus, 100.000 mp de străzi pe care am turnat un nou covor asfaltic în acest an. În privința arterelor  pietruite anul acesta am modernizat un număr de 15 străzi și, astfel, din cei 163 km de străzi din orașul nostru au mai rămas de modernizat  mai puțin de 12 km. Relaționarea foarte bună cu cetățenii, întâlnirile pe teren și dezvoltarea mijloacelor de comunicare moderne ne-au ajutat să intervenim acolo unde era  mai multă nevoie . La finalul anului, așa cum v-am obișnuit, voi prezenta un raport de activitate detaliat în privința lucrărilor edilitare realizate in acest an”, a declarat Dragoș Chitic.

Pe această cale vă invităm să ne semnalați problemele din zonele în care locuiți  și sugestiile dumneavoastră pentru a le include în programul de lucrări pentru anul 2019. Vă reamintim că puteți folosi aplicația Piatra-Neamț City app pentru a raporta problemele pe care le semnalați în oraș.


Admin
de Admin noiembrie 7, 2018 13:02
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget