Artificiile la control!

Admin
de Admin noiembrie 17, 2016 20:50

artificii-4Polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au demarat controalele la deținătorii de autorizații pentru operațiuni pirotehnice. Acțiunea „Foc de artificii” se defăşoară în perioada 15 noiembrie 2016 – 4 ianuarie 2017, din dispoziția șefului Poliției Române.

Polițiștii acționează la nivel național, pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislației privind obiectele pirotehnice. Sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IGPR, polițiștii nemțeni vor efectua acțiuni și controale, atât la societățile comerciale autorizate să desfășoare operațiuni cu articole pirotehnice, cât și în zona piețelor, târgurilor sau unităților comerciale.

Conform legislaţiei este interzisă deținerea, utilizarea și vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile 2, 3 și 4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 și T2) și a altor articole pirotehnice din categoria P2, din motive de ordine și siguranță publică, securitate și pentru protecția mediului. Poliția Neamț precizează că persoanele fizice sau juridice autorizate pot folosi articolele pirotehnice de divertisment, dar numai cu luarea măsurilor de protejare a persoanelor, bunurilor materiale, animalelor și a mediului.

 


 

Admin
de Admin noiembrie 17, 2016 20:50
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget
Rifil