Arestaţi după un scandal cu împuşcături, în Piatra Neamţ

Admin
de Admin aprilie 11, 2018 11:59

Ieri, 10 aprilie, poliţiştii au introdus în arestul IPJ Neamţ 2 bărbaţi, pentru tulburarea ordinii publice. Aceştia mai sunt cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor și uz de armă fără drept.

În dimineaţa de 9 aprilie, în jurul orelor 02.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre un conflict pe strada Petru Movilă din Piatra Neamţ.

Echipajul de poliţie, ce s-a deplasat la faţa locului, a identificat toate persoanele prezente, respectiv șase bărbaţi cu vârste cuprinse între 46 şi 19 ani, dar şi o femeie de 43 de ani, toate din Piatra Neamț.

Toţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ pentru audieri.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 8-9 aprilie, a avut loc un conflict spontan între 2 bărbaţi de 46, respectiv 39 de ani, care erau într-un grup de persoane şi un alt bărbat de 44 de ani, însoţit de membri din familia sa.

Pe parcursul altercației, doi dintre participanți, cel de 39 și 46 de ani, au folosit pistoale din categoria armelor neletale, fără a fi rănită vreo persoană.

Poliţiştii au constatat că bărbatul de 46 de ani avea certificat de deţinător pentru arme neletale – pistol cu gaze, dar nu era autorizat şi pentru portul acestuia.

În cazul bărbatului de 39 de ani, acesta deţinea un pistol tip AIR SOFT cu bile din plastic, portul şi utilizarea nefiind supuse autorizării, însă în timpul altercației a folosit bile metalice.

Ambele arme au fost ridicate urmând a fi dispuse măsurile legale.

La data 9 aprilie, faţă de cei doi, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul IPJ Neamţ pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și muniției, uz de armă fără drept.

Totodată se vor face verificări cu privire la modul de funcționare a unităţii publice, locul în care a pornit iniţial conflictul.


Admin
de Admin aprilie 11, 2018 11:59
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns