Analize medicale programate online

Admin
de Admin noiembrie 17, 2016 20:41

planuri mari pt spitalPână la sfârșitul acestui an, medicii de familie își vor putea programa, online, pacienții pe care îi trimit să fie consultați în Ambulatoriul Integrat de Specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă Neamţ. Concret, la unitatea medicală va fi montată o interfață pe care medicii de familie o vor putea accesa și astfel vor putea ști când și la ce medic își pot programa pacienții.

Conducerea spitalului spune ca va  face o interfață care va fi ca un sistem de «booking», pentru a putea realiza o adresabilitate online la Ambulatoriu. Este primul spital public din țară care va avea o astfel de interfață. În primul rând, va fi de un mare ajutor pentru pacienții din mediul rural, care se află la distanțe mari de Spitalul Județean. În acest fel se evită ca acești oameni să fie puși să facă mai multe drumuri pentru o consultație.

Pe această cale medicii de familie sunt rugaţi să participe la inițiativa spitalului, urmând ca prin intermediul Colegiului Medicilor Neamț să fie organizate niște discuții cu medicii în așa fel încât să le fie prezentate avantajele pentru că, până la urmă, este și în avantajul lor. Conform procedurii, funcţionarii vor anunța pacientul că a fost înregistrat online și apoi îl vor mai contacta încă o dată pentru a  confirma dacă menține programarea. Conducerea spitalului a mai spus că sumele necesare pentru achiziționarea softului vor fi achitate din fondurile spitalului, în acest sens fiind solicitate oferte, de la 2 firme cu care unitatea colaborează deja.

 


 

Admin
de Admin noiembrie 17, 2016 20:41
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns