Amenzi de 19.000 de lei aplicate comercianților în bazarul din Roznov

Admin
de Admin iunie 1, 2020 11:20

Amenzi de 19.000 de lei aplicate comercianților în bazarul din Roznov

La data de 30 mai, în intervalul orar 6:00-12:00, peste 30 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, investigarea criminalității economice şi criminalistică împreună cu polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au acționat în bazarul din Roznov, pentru prevenirea și combaterea furturilor de animale și creșterea vizibilității elementului polițienesc.

În acest context, polițiștii au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale, dintre care 9 conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, 2 în conformitate cu Ordonanța de Urgență nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și 14 sancțiuni la alte acte normative.

De asemenea, în urma controalelor efectuate cu specialiștii din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Neamț și ai Oficiului pentru Ameliorare și Reproducție în Zootehnie au fost constatate 4 abateri de la normele legale prevăzute de HG 984/2015 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor.

Alte 26 de sancțiuni au fost aplicate pentru abateri de la normele OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de aproximativ 19.000 de lei.

În cadrul activităților desfășurate au fost retrase 2 certificate și un set de plăcuțe de înmatriculare.

În activități au fost angrenați și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.


Admin
de Admin iunie 1, 2020 11:20
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]