Al treilea spectacol Ada Milea la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț

Admin
de Admin noiembrie 19, 2019 15:14

ALICE Ada MileaTeatrul Tineretului Piatra Neamț anunță premiera ALICE, un spectacol-concert de Ada Milea, după Lewis Carroll.

După VISĂTORUL și AMINTIRI, Ada Milea revine la TT cu un nou spectacol bazat pe o carte celebră, dedicat unui public larg, format din copii, părinți și bunici, o invitație la dialog creativ între generații.

”Aventurile Alisei în Țara Minunilor“ de Lewis Carroll este pretextul de la care pornește Ada Milea în construirea unei lumi în care râsul enorm e pigmentat de ironie. Mame autoritare și impulsive, iuți ca piperul, o regină obsedată de pedepsirea supușilor, pisici condamnate să trăiască după regulile oamenilor, materii școlare ciudate, ca Peștificarea, Broscărirea, Artele elastice sunt câteva dintre componentele unui joc în care absurdul amuzant ne scoate din obișnuințele noastre cotidiene și ne împrospătează curiozitatea.

”Autorul s-a jucat cu elementele realității vremurilor lui, iar noi am «împrumutat» de la el cele mai interesante personaje și ne-am jucat cu realitatea vremurilor noastre“, a declarat Ada Milea.

Reprezentațiile vor avea loc sâmbătă 23 noiembrie, ora 19.00 și duminică 24 noiembrie, ora 19.00, în Sala Mare TT.


Admin
de Admin noiembrie 19, 2019 15:14
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns