Acțiune de combatere a cerșetoriei și faptelor antisociale a Poliției Locale

Admin
de Admin martie 22, 2019 13:38

Efective ale Birourilor de Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț, împreună cu reprezentanții Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț,  au desfășurat joi, 21 martie, între orele 06.00 și 22.00, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii cerșetoriei, a furturilor din buzunare și a faptelor antisociale.

Au fost legitimate 105 persoane și s-au aplicat 56 de amenzi contravenționale în valoare de 6530 de lei. Polițiștii locali și lucrătorii DAS Piatra Neamț au identificat de asemenea, 7 persoane fără adăpost care apelau la mila cetățenilor, dar și 7 minori  lăsați nesupravegheați pe care i-au încredințat familiilor.

Totodată au fost atenționați și deținătorii de câini de companie, în privința îndatoririlor pe care le au, în cazul în care animalele își satisfac necesitățile fiziologice pe domeniul public.

Potrivit HCL 7/2010 – Regulamentul privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică în municipiul Piatra Neamț – persoanele care scot câinii la plimbare au obligația să strângă reziduurile acestora. În caz contrar, aceștia pot fi sancționați contravențional, cu amenzi cuprinse între 100 și 300 de lei.


Admin
de Admin martie 22, 2019 13:38
Scrie un comentariu

Niciun comentariu

Niciun comentariu încă!

Nu există niciun comentariu la acest articol, insă poți fi primul care comentează.

Scrie un comentariu
Vezi comentariile

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Facebook Pagelike Widget

Vrei să faci parte din echipa noastră? Oferim salariu motivant!

TeleM Neamţ face angajări pentru posturile de reporter – redactor şi agent marketing.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de email: [email protected]